Sally Altschulers hjemmeside

Sally Altschulers interesse for cyberworld fornægter sig ikke: Selvfølgelig har han en hjemmeside. Adressen er www.altschuler.dk, og siden giver en glimrende oversigt over hans arbejdsmetoder og interesser. (Konstateret utilgængelig 2020-06-04)

Han lægger stor vægt på kontakten til skoler, og der tilbydes blandt andet en netdialog til skoleklasser. Man kan her følge hans skriveproces og via e-mails blive holdt orienteret om, hvorfor personerne udvikler sig som de gør, hvorfor handlingen eventuelt må ændres og til sidst også få et indblik i kontakten til forlagene. Forløbet afsluttes med et besøg i klassen.

Det er vigtigt for Sally Altschuler at være i dialog med sine læsere - han siger selv, at det er vigtigt at gøre indtryk på sine læsere. Det er sjældent man kommer så tæt på en forfatter og hans arbejdsmetoder, som man gør på Sally Altschuler.

"Inde i forfatterens hoved", hedder et afsnit på hjemmesiden, og det er ikke kun en floskel; man er meget tæt på mennesket Sally. Man hører om hans tanker om at skrive og får historier fra hans opvækst i Valby. Man får et indtryk af hans fascination af et nyt medie og de muligheder, det giver ham som forfatter og menneske.

Man ser en klar forbindelse fra hans gamle IBM kuglehovedskrivemaskine over hans hjemmeside og netdialogerne med læserne og frem til visionerne og skræmmebillederne i Psykocyber.

Sally Altschuler mener selv, at det er på internettet fremtiden ligger, og et af hans ønsker er at lave en form for litteratur, der kan få netmediet og den trykte bog til at forstærke hinanden.