Sort chok serien

Citat
”Vildsvinet angreb bagfra og borede venstre hjørnetand ind i hans lår. Benet gav efter. Torben faldt omkuld. En brændende kile jog op gennem benet og fik hans krop til at sitre af smertekrampe. Vildsvinet skreg og dansede frådende rundt omkring hans sammensunkne krop.”
”Dræbersvin”, s. 28.

Serien Sort chok består af fem værker: ”Øksemorderens kranium”, ”Alligatorblod”, ”En papfar fra helvede”, ”Dræbersvin” og ”Dæmonen fra Notre Dame”.

Første bog i serien ”Øksemorderens kranium” (2010) handler om Tim og Sigurd, der stjæler et gammelt kranium på en kirkegård. Det skulle de aldrig have gjort, for kraniets ejermand er den afdøde skolelærer Orla Kofod, der dræbte en hel skoleklasse, dengang han var i live. Nu rejser han sig fra sin grav, for han vil have sit kranium tilbage.

I ”Alligatorblod” (2010) er det igen to drenge, Mikkel og Johan, der er omdrejningspunktet. Drengene låner et reagensglas med genmodificeret alligatorblod fra Johans fars arbejde. Men da Johan kommer til at smadre glasset, bliver han smittet af det farlige blod, og han bliver omdannet til et monster med spidse alligatortænder. Inden længe er hele byen forvandlet til alligatorzombier, der er tørstige efter menneskeblod.

29103623

”En papfar fra helvede” (2011) handler om drengen Noah. Hans far er død, og hans mor har fået en ny kæreste, slagteriarbejderen Vagn, der elsker kød, men som Noah bestemt ikke kan lide. En dag tegner Noahs lillesøster et pentagram, der gør at dæmonen Belial, der før kun har eksisteret i en bog, nu kan træde ind i den virkelige verden. Snart begynder en masse små drenge at forsvinde fra byen.

I ”Dræbersvin” (2012) besøger Thor, hans to venner og hans lillesøster Freja deres onkel Torben, der har en svinefarm. Onkel Torben har fodret sine svin med væksthormoner, så de kan vokse sig store og give ham en god indtjening. Men det ender med at få katastrofale følger. For svinene bliver til monster vildsvin med røde øjne og tænder så skarpe som knive, og både onkel Torben og børnene må kæmpe for ikke at blive flået ihjel af de sultne dræbersvin. 

I ”Dæmonen fra Notre Dame” (2012) rejser den forældreløse Rune med sin klasse til Paris. Her møder han den væmmelige dæmon Azull, der mener, at Runes forældre har ofret ham til deres Gud, og nu vil dæmonen gøre alvor af ofringen.  

Sort chok serien er en gyser og splatterserie, der henvender sig til børn i 9-12-års alderen. Illustrationerne i serien er lavet af Erik Petri.