Har piger det på samme måde som drenge?

Sådan tænker Jan i Jeg elsker dig altså . Jan er blevet ret vild med Bente. Men hvordan skal han få sagt de der ord til hende? Hvordan skal han få inviteret hende med til festen i roklubben? Jan og Bente får snakket sammen og lidt mere end dét. At være rigtig glad for én er dejligt, men det kan også nogen gange være forbandet svært - alt det med følelserne!
Indtil videre er det blevet til 3 bøger om Jan og Bente. Jeg elsker dig altså , Jeg savner dig , og Et kys for dine tanker . Bøgerne er lette at læse.

Claus tumler på samme måde med et par spørgsmål i Vil du se min smukke navle? Han er brændt lun på Lene, og nu skal klassen på lejrskole i Sverige. Så mulighederne er der, hvis bare man tør komme ud af busken, og den man elsker måske vil sige: "Vil du se min smukke navle?"
Bogen er blevet lidt af en moderne klassiker - den er også blevet filmatiseret.

Egentlig var det ikke meningen, at den skulle have nogen fortsættelse. Men da forfatteren fik breve fra så mange af dem, der havde læst nogen, var han nødt til at skrive 2 bøger mere om Claus og Lene. Det blev til Elsk mig langsomt og Claus og Lene og Nina ...