Forfatterstafetten møder Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helles gribende univers

I det fjerde interview i Forfatterstafetten taler Merete Pryds Helle om livets kompleksitet, der på én og samme tid kan være fantastisk og forfærdeligt, og om sin fascination som forfatter af at forstå, hvordan vi hver især med vores forskellige evner og personligheder bliver præget af den tid, vi lever i.

Du kan opleve Merete Pryds Helle her i samtale med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Hvidberg, hvor hun også læser en passage fra sin seneste roman “Vi kunne alt". Her møder man Merle, der vokser op i en dysfunktionel familie i et 70'er-forstadskvarter i Værløse og må kæmpe med omsorgssvigt, angsten for at miste sin mor og ikke mindst at finde fodfæste i livet. Men historien slutter ikke dér. Merete Pryds Helle løfter også sløret for sin næste roman.

Igennem hele efteråret bringer Forfatterweb 10 dybdegående interviews med 10 kendte og aktuelle forfattere. Se de andre interviews her: Jesper Wung-Sung, Tine Høeg, Leif DavidsenHelle VincentzKnud RomerAnne Lise Marstrand-JørgensenKaspar Colling NielsenKristian Bang Foss og Susanne Staun.

Artikel type
voksne