Motorcykeldrengen

Motorcykeldrengen handler også om to brødre. Den 14-årige Rusty-James ser i begyndelsen op til sin bror, Motorcykeldrengen.

23545640

Som øgenavnet hentyder til, kan Motorcykeldrengen godt lide motorcykler, og han stjæler dem, og har netop været i Californien på en motorcykel. Han har tidligere været leder af en flok drenge, men han er meget anderledes end dem, og er det nu mere end nogensinde før.

En aften, hvor Rusty-James, en ven Steve og Motorcykeldrengen er i byen sammen, siger Motorcykeldrengen mange mærkelige ting, og Rusty-James begynder at blive nervøs for ham.

Aftenen startede meget muntert, men ender med slagsmål, hvor Motorcykeldrengen kommer de to andre til undsætning. Både Rusty-James og Motorcykeldrengen får en hård skæbne, efter at de begår ulovligheder som en følge af Motorcykeldrengens tilstand.

Bogen er meget kynisk. Selv om de to brødre har hinanden, magter de ikke at støtte hinanden. De er overladt til sig selv, da deres far som regel er på druk. Rusty-James kan godt se deres problemer, men der synes ikke at være nogen løsning på dem.