Videre læsning

Læsere, der er vilde med Sherryl Jordans humoristiske og fantasifulde fortællinger, kan fordybe sig i den populære fantasylitteratur, som biblioteker og boghandlere bugner af ikke mindst efter filmtrilogien “Ringenes Herre” 's enorme popularitet.

Mere specifikt kan fans af den forældreløse og splejsede troldmand Denzil glæde sig over J.K. Rowlings serie om Harry Potter. Hvis man er til fantasygenrens dyrkelse af helteskikkelsen, hvor et ungt menneske sættes på prøve for at bevise sit værd, så er - Emily Roddas - forfatterskab også et godt bud. For eksempel serien om drengen Rowan, der er en svækling og ikke særligt værdsat i sin landsby. Da en gruppe bliver sat sammen for at redde byen fra udtørring, fortryller heksen Sheeba kortet, så gruppen bliver nødt til at tage Rowan med. Han er nemlig den eneste, som kan læse kortet.

Den lidt ældre aldersklasse, der holder af Sherryl Jordans fortællinger om telepati og hekseforfølgelser, kan med fordel læse Celia Rees romaner “Mary – heksens datter” og “Troldkvinden”.  Her fortælles om heksen Mary og hendes liv, oplevet gennem en pige, der lever flere hundrede år senere.