Bliver hun bare bedre og bedre?

Serien om Den sorte engel har allerede fået klassikerstatus indenfor fantasy-genren. Der er gået mange år mellem 1.og 3.bind (7 år helt præcis) i serien, og det er naturligt at både Ariel og forfatteren har udviklet sig. Der er nok nogle læsere, der synes at Perlen er en sværere bog at læse, fordi den er mere psykologisk og filosofisk beskrivende.

Serien om Ildbringeren, der også har ladet vente længe på 3.bind, rummer mere action og romantik, og bliver dermed lettere at læse - også for de yngre. Enhjørningenes verden er mættet med detaljer om levevis og livsform. Man kan mærke, at forfatteren har elsket at skabe dette univers og lade det udvikle sig til en fuld og hel beskrivelse af et samfund.

Mellem de 2 serier ligger Den gyldne Hjort som en fin og afrundet roman, der giver et fascinerende og eventyrligt indblik i Pierce´s kunnen.

Evnen til at bygge et troværdigt og eventyrligt univers op, har hun udviklet gennem sit forfatterskab, og vi er mange læsere - ikke bare i Danmark, der venter på hvad et nyt udspil fra forfatterens side vil bringe. For de 3 enestående verdener hun indtil videre har skabt, får os til at bede om mere.