udkantsdanmark

Johannes Lilleøre

Som forfatter tager skuespiller Johannes Lilleøre selv den kunstneriske magt, som han er underlagt, når han selv er på scenen. Når han skriver, er det ham, der tager alle de valg, der allerede er taget for ham, når han går på teaterscenen og gør en rolle levende.

Thomas Korsgaard

I den selvbiografiske romantrilogi ”Hvis der skulle komme et menneske forbi”, ”En dag vil vi grine af det” og ”Man skulle nok have været der” fortæller Thomas Korsgaard gennem karakteren Tue om den opvækst, han oplevede som et socialt og kulturelt sumpland, fattig på penge

Jens Vilstrup

Indledning

Jens Vilstrup er uddannet journalist og har skrevet for flere af de største danske dagblade samt blandt andet været redaktør for mandemagasinet Euroman.

Stine Pilgaard

Stine Pilgaard har gennem sine romaner ”Min mor siger”, ”Lejlighedssange” og ”Meter i sekundet” forfinet den mundrette diktion og de satirisk præcise karaktertegninger, der giver hendes romankarakterer deres særlige og uimodståelige liv.

Hans Otto Jørgensen

Udkantsdanmark og landbolivet danner rammen om Hans Otto Jørgensens forfatterskab, der gerne tager afsæt i det konkrete landboliv med køer og arbejdsslid.