opvækst

Victor Boy Lindholm

Indledning

Victor Boy Lindholm er født i 1991 og hører til den generation af unge forfattere, der virkelig vil virkeligheden noget. Man finder f.eks.

Michael Holbek

Indledning

Efter i mange år at have skrevet biografier om andre menneskers liv, greb journalist Michael Holbek på et tidspunkt dybt i sin egen familiære historiepose.

Stine Askov

Indledning

Den danske forfatter Stine Askov har siden 2012 skrevet romaner, som inddrager forskellige genrer.

Pernille Abd-El Dayem

Indledning

Pernille Abd-El Dayem har med sine to bøger vist, at hun er en stemme, det er værd at holde øje med i nyere dansk litteratur.

Preben Major Sørensen

Indledning

Preben Major Sørensen har i mere end halvtreds år udgivet bøger. Siden debuten i 1965 har han som få andre i dansk litteratur dyrket den korte novelleform og optjent sig et renommé som en kultforfatter.

Morten Pape

Indledning

Morten Pape rammer med sine romaner der, hvor det gør mest ondt.

Carl-Johan Vallgren

Indledning

En tankelæsende og døvstum dværg, et forstående havuhyre og en udødelig kortspiller er nogle af de mærkværdige karakterer, der befolker svenske Carl-Johan Vallgrens forfatterskab.

Manu Sareen

Indledning

Politikeren og forfatter Manu Sareen har skrevet bøger om den dansk-indiske københavnerdreng Iqbal Farooq siden 2006. Skrivestilen er humoristisk, og temaet er mangfoldighed, integration og kulturmøder.