fantasy

Ray Bradbury

Ray Bradbury var en amerikansk fantasy- og science fiction-forfatter. Et af hans mest kendte værker er Fahrenheit 451, som handler om et fremtidssamfund, hvor man brænder bøger. Titlen henviser til den temperatur, hvor papir brænder.

Lewis Carroll

Lewis Carroll var en britisk børnebogsforfatter, filosof, matematiker, logiker og fotograf.

Jane Susanne Andersen

Jane Susanne Andersen fanger ensomhedens kvælende fornemmelse i sine bøger til store børn og unge.

Julie M. Day

Elvere med lysende øjne, mystiske skriftruller og skjulte verdner. Julie M. Days bøger om landet Trafallas og den unge kvinde Grace Sullivan, der pludselig befinder sig midt i kampen mellem det gode og det onde, er fængende fantasy med masser af gang i.

Jan Kjær

Menneskejægere, heksepiger, viljetyve og sindssyge PET-agenter i Greve Centeret.

Malene Sølvsten

Malene Sølvsten debuterede i 2016 med første bind i den spændende fantasy-trilogi ”Ravnenes hvisken” og blev samme år nomineret til Læsernes Bogpris.

Terry Pratchett

Terry Pratchett er en ivrig verdensskaber med sin fantasy og science fiction for unge og voksne. Han har solgt over 75 millioner bøger med hovedvægt på Diskverden-serien i 41 bind. Hans popularitet i Storbritannien overgås kun af J.K. Rowling og hendes Harry Potter bøger.

Dennis Gade Kofod

Indledning

Med et grundfjelds forankring på Bornholm dykker Dennis Gade Kofod ned i lokale sagn og i nutidige udfordringer med manddom, sorg og provinsens afvikling.

Kasper Hoff

I et glat, dog levende sprog behandler Kasper Hoff i sine børnebøger både stort og småt.

Jim Lyngvild

Ligædere, klippeskrigere, prinsesser og enhjørninger. Jim Lyngvild er en alsidig forfatter, der både skriver fantasy til de yngste og kogebøger til voksne vikingekokke.