spænding

Don Winslow

Få forfattere har beskæftiget sig så længe og indgående med narkokriminalitet som den amerikanske forfatter Don Winslow. Gennem sine krimier udfolder han narkoens underverden fra USA til Mexico.

Samanta Schweblin

Indledning

At læse argentinske Samanta Schweblin er som at bevæge sig ind i en drøm eller et mareridt.

Helle Vincentz

Korruption, grådighed, magtmisbrug og hævngerrighed er det, der driver plottene i Helle Vincentz’ krimier, hvor politik og økonomiske interesser bogstavelig talt truer helt almindelige menneskers liv og levned.

Truman Capote

Den 160 cm høje forfatterlegende Truman Capote med den distinkte stemme og det enorme skrivetalent er lige så kendt for sin kulørte personlighed som for hovedværkerne ”Holly” og ”Med koldt blod”.

Jan Kjær

Menneskejægere, heksepiger, viljetyve og sindssyge PET-agenter i Greve Centeret.

Henrik Einspor

Henrik Einspor er en yderst produktiv børnebogsforfatter, der har forfattet mere end 80 bøger. Det store antal betyder, at Einspor har haft mulighed for at lege med mange forskellige genrer og figurer – og der er en blodrød tråd hele vejen igennem forfatterskabet.

Anders De la Motte

Det er et årti siden, Anders de la Mottes debutkrimi ”[geim]” udkom på dansk. Siden har han udgivet flere bøger, men det er først med ”Sensommerjagt” – første bind i den såkaldte Skånekvartet – at han vender tilbage i dansk oversættelse.

Christian Mørk

Indledning

I fjorten år arbejdede Christian Mørk som hot filmproducent i Hollywood, så fik han nok og vendte tilbage til journalistikken og en drøm om at skrive fiktion. Anmelderne har taget godt imod den hyperproduktive forfatter. Det samme har læserne.