sex

Sofie Jama

Indledning

Djinner, drømme, lyster og traumer. Dansk-somaliske Sofie Jama skriver ærligt og levende om den somaliske kultur og erfaring.

Ditte Wiese

Indledning

Ditte Wiese skriver uden berøringsfrygt om ungdommens lyster og laster. Tempoet i hendes prosa holdes oppe af masser af vittig dialog og hyppige sceneskift.

Laura Ringo

Indledning

Laura Ringo sætter ord på, hvor svært det er at tage de første spæde skridt ind i voksenlivet anno 2010’erne. Hun skriver om frysepizzaer og forelæsninger, man ikke kan tage sig sammen til at følge.

Niels Henning Falk Jensby

Indledning

Niels Henning Falk Jensby modtog i 2016 BogForums debutantpris for den voldsomme og stærkt erotiske roman ”Techno”.

Jonas Eika

Indledning

Jonas Eikas debut er et stille opråb fra en ungdom, der kæmper med klassiske dilemmaer som kapitalismens grundlæggende modarbejdelse af menneskelige udfoldelsesevne, og den eksistentielle søgen efter sammenhæng i tilværelsen.

Niels Lyngsø

Indledning  

Forfatter og litterat Niels Lyngsø har siden sin debut i 1992 afsøgt et væld af forskellige genrer og temaer.

Marianne Iben Hansen

Indledning

Marianne Iben Hansen driver fordel af sin kropsorienterede uddannelse, når hun skriver sine bøger. For hende er sprog og krop direkte forbundet, og glæden ved sproget skal helst kunne mærkes fysisk.

Kamilla Hega Holst

Indledning

Kamilla Hega Holst skriver originale og skæve voksenromaner om mennesker, som afviger fra normen og har et anderledes begær.

Louise Bach

Indledning

Louise Bachs ungdomsromaner om den utilpassede teenager Luna er skrevet i en rå og realistisk stil og med hovedpersonens vrede som drivkraft. Forfatteren skriver bramfrit om sex, stoffer, sorg, ensomhed og en teenagepiges forsøg på at skabe en identitet.

Henrik List

Indledning

Henrik List følger, hvordan samtidskulturen bevæger sig. Romanerne ”Kære fucking dagbog” og ”Solen skinner aldrig på en go-go-bar” portrætterer hhv. de rådvilde børn af internettet og dansk selvtilfredshed under pres i Thailands natteverden.