tab

Yrsa Sigurðardóttir

Indledning

Den islandske forfatter Yrsa Sigurðardóttir skriver romaner om mord, børn, der forsvinder og alle de fejl, vi mennesker har.

Tove Meyer

Indledning

Tove Meyer er en markant, men ofte overset, skikkelse i moderne dansk lyrik.

Anita Furu

Indledning

Med rørende indlevelse har Anita Furu skrevet sin farmors både triste og smukke historie i den prisbelønnede debutroman ”Mit halve liv” (2017).

Gayle Forman

Indledning

Gayle Forman begyndte sin karriere som journalist på et ungdomsmagasin, og selv som forfatter kan hun ikke lade være med at skrive om og til unge mennesker.

Truman Capote

Indledning

Den 160 cm høje forfatterlegende Truman Capote med den distinkte stemme og det enorme skrivetalent er lige så kendt for sin kulørte personlighed som for hovedværker

Martha Flyvholm Tode

Indledning

Martha Flyvholm Todes debutroman ”På Bornholm må man græde overalt” er en indsigtsfuld og fortættet roman om at miste og om at vende tilbage til hverdagen. Om at genvinde stemmen og sætte ord på følelserne inden i.

Lotte Kirkeby Hansen

Indledning

Med fine registreringer, velplacerede indskudte sætninger og stille antydninger skriver Lotte Kirkeby om det at miste i alle livets aldre. Hverdagen folder sig ud på siderne, men livets ventede og uventede tab indtager hovedrollen.

Ane Riel

Indledning

Juletræer i loftet, en dreng med næsten overnaturlig muskelkraft og en sød gammel dame, der vil slå postbuddet ihjel.

Ida Hattemer-Higgins

Indledning

Ida Hattemer-Higgins bruger det tyvende århundredes traumatiske historie som udgangspunkt for en surrealistisk og broget roman, hvori fantasi, galskab og filosofi blandes sammen.