dansk illustrator

Anna Jacobina Jacobsen

Anna Jacobina Jacobsen tegner og fortæller i sine billedbøger om livets store og tunge emner på en poetisk og stemningsmættet måde, som både kan stille spørgsmål og komme med svar.

Steffen Jacobsen

Er man til krimi, spænding og storstilede forbryderjagter, er man i godt selskab hos Steffen Jacobsen.

Lene Dybdahl

Fantasyserien ”Nøglens vogtere” er Lene Dybdahls debut som forfatter.

Katrine Clante

Tegneseriedebutant. Det er illustratoren Katrine Clantes nyeste titel. ”Pssst!” fra 2013 er hendes første grafiske roman, men forhåbentlig ikke den sidste.

Søren Jessen

Forfatter og illustrator Søren Jessens forfatterskab er ikke kun omfattende men også meget bredt favnende. Han startede sin forfatterkarriere med at skrive og tegne bøger til de yngste, men skriver i dag til alle aldre.

Jakob Martin Strid

Den autodidakte tegneserietegner Jakob Martin Strid besidder både den skarpe, satiriske pen, der spidder politikere, som var de skumfiduser, og en poetisk malende blyant, der tegner fantastiske o

Arne Ungermann

Ungermann står som den ene af ophavsmændene til det moderne gennembrud i den danske billedbog for børn.

Pia Thaulov

Dansk illustrator. Har hovedsageligt illustreret bøger for børn.

Cato Thau-Jensen

Der sidder en stor, tyk kat i en lænestol og kigger lidt undrende på en kraftig madamme, der eksploderer af vrede. Alle slags ting og sager flyver hektisk rundt i rummet, mens katten bare sidder mageligt tilbagelænet med en gigantisk isanretning og glor på dette vanvid.

Ib Spang Olsen

Dansk illustrator, grafiker og forfatter. Har illustreret bøger og alt muligt andet. "Det morsomme ved det, man kalder det fantastiske i børnebogssammenhæng," siger Ib Spang Olsen, "er at barnet godt ved, hvordan det skulle have forholdt sig og derfor morer sig ved at gå ud over grænserne.